Laura Ponticorvo maakt geslacht van kindje bekend

It's a...

Lees ook

Laura Ponticorvo maakte onlangs bekend dat zij en hubby Ryan Rijger in verwachting zijn van een kindje. Een droom die is uitgekomen, zo liet ze destijds weten. Nu kunnen de twee beginnen met het dromen over babynamen, want het wordt een meisje, zo onthult de influencer op Instagram.

Genderrevealpicknick

Hoewel het afgelopen weekend grotendeels gevuld was met regendruppels, liet de zon zich ook af en toe zien. Van die zonnige momentjes maakten Laura Ponticorvo en lover Ryan Rijger maar al te graag gebruik. Zij organiseerden namelijk een heuse genderrevealpicknick om het geslacht van hun baby bekend te maken. “In een park, met z'n allen buiten in de open lucht en alle kleedjes lekker verspreid!”, liet Laura zondag al op haar Instagram Stories zien. “Zo konden we ondanks Corona Life toch een mooi en bijzonder moment creëren met onze vrienden en familie.”

Op het moment suprême gierden de zenuwen dan ook door Laura's lijf, ondanks dat ze blij zou zijn met een jongetje of een meisje. “Wij hebben ons laten verrassen tot dit moment en ik had nooit verwacht dat ik het zo spannend zou vinden. De adrenaline gierde door mijn lijf terwijl zowel een jongetje als een meisje natuurlijk fantastisch en gewild is”, schrijft de influencer bij de prachtige gender reveal video. “Het feit dat we blessed zijn met een wondertje is het meest magische van alles en het allerbelangrijkste is natuurlijk dat ons baby'tje gezond is.”

Baby girl

Zelf had Laura geen idee of ze een jongetje of een meisje zou krijgen. “Mijn gedachtes gingen letterlijk alle kanten op. Het ene moment voelde ik dat er een heerlijk ventje in mijn buikje zat en het andere moment dat ik te voelen dat het een mini me zou zijn”, vertelt de mommy to be.

Tijdens de genderrevealpicknick was het dan eindelijk zover. Samen met hubby Ryan stak ze de he or she-rookbom aan en binnen no-time kleurde roze rook de lucht. “Ik zal je eerlijk zeggen dat ik het niet verwacht had”, vertelt Laura. “Het moment van aansteken dacht ik te voelen welke kleur er uit zou komen. Nou… Ik zat er naast!” Het wordt dus een baby girl! Hoe leuk!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook