doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Weet jij wie er achter de stem van Beugelbekkie zit?

Kijk nou: Beugelbekkie staat nu op Videoland

Hallo jeugdsentiment.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
beugelbekkie

Als 90's meisje was Beugelbekkie sowieso je favo serie. Nog steeds kunnen we de titelsong luidkeels meezingen en herinneren we ons de scènes nog als de dag van gisteren. Hoog tijd om die nostalgische gevoelens weer eens naar boven te halen: Beugelbekkie staat namelijk vanaf vandaag op Videoland.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Sharon Spitz

Even een kleine recap voor de vergeetachtigen onder ons: in de serie Beugelbekkie volgen we het leven van de 14-jarige Sharon Spitz op de voet. Sharon wil wat iedere tiener wil: leuke dingen doen met haar friends en de middelbare school overleven zonder al te veel gedoe.

Maar ja, dan krijgt ze plotseling een beugel. En als we Sharon moesten geloven, dan verging de wereld nadat al dat ijzer in haar mond werd geplaatst. Want vriendjes? Hou daar je mond maar over. Disco?! "De hele wereld is gek", wist Sharon ons te vertellen.

Drie seizoenen

Heb je deze week nog niets op de planning staan? En blijven de weersvoorspellingen zo regenachtig? Dan kun je je het hele weekend vermaken met de drie seizoenen van Beugelbekkie die vanaf vandaag op Videoland te zien zijn. Enjoy!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');