André Hazes in nieuw nummer openhartig over breuk Monique Westenberg

De zanger draagt het nummer op aan zijn zoontje André jr.

André Hazes heeft een roerige tijd achter de rug. De relatie met Monique Westenberg liep onlangs opnieuw op de klippen en hij trok in bij zijn nieuwe lover Sarah van Soelen. Aan zijn zoontje André jr. biedt de zanger nu zijn excuses aan.

Gevoelige teksten

In samenwerking met John Ewbank bracht André het nummer Kleine Grote Vriend uit. In dit nummer zingt de zanger openhartig over zijn relatie tussen hem en Monique en betuigt hij zijn spijt voor alle ruzies die in de afgelopen tijd hebben plaatsgevonden.

Zo zingt André teksten als: “Kleine grote vriend, van nu af aan ga jij mij minder zien. Het spijt me, want jij hebt dit niet verdiend”, laat André duidelijk merken dat hij de situatie met zijn zoontje enorm verdrietig vindt. Ook geeft hij eerlijk aan dat de fout bij zichzelf ligt, en dus niet bij Monique.

“Wees maar lief voor mama, geef d'r nog een zoen. Er is niets wat zij er aan had kunnen doen. Ze gaf alles wat ze had, en ook ik deed echt mijn best, maar soms is willen niet genoeg (…) Wat ik heb gedaan. Die ruzies, vriend, ik wil ze niet voor jou. Dus ik ga nu weg, omdat ik van je hou.”

Tranentrekker

Dat het nummer bij veel fans in goede aarde valt, is al gauw duidelijk. Menig fan van de zanger laat via Instagram weten dat het nummer veel emoties losmaakt. “Lang geleden dat ik gehuild heb bij een liedje”, “Hoe puur is dit zeg. Jouw hart spreekt… Tranen staan in mijn ogen” en “Beter heb je het niet kunnen beschrijven. Super mooi nummer en vergeten schat, dat doet hij nooit. Kippenvel.”

Monique, die duidelijk een hoofdrol speelt in dit nummer, heeft via Instagram nog niet gereageerd. Ze besloot zelfs onlangs de zanger te ontvolgen op Instagram. Of dit wellicht iets met elkaar te maken heeft? We don't know.

Beeld: BrunoPress, Instagram | Video: YouTube (André Hazes)

Laatste nieuws