Roxeanne Hazes over impact verleden: ‘Ik heb zo’n aversie tegen dronken mensen’

De zangeres laat een wijntje liever staan wanneer haar kind in huis is.

Lees ook

Roxeanne Hazes heeft flink wat meegemaakt in haar leven. Tijdens de coronaperiode bezocht de zangeres een psycholoog en dit zorgde voor heel wat interessante inzichten.

‘Kwam een zootje bagger uit’

In een interview met ELLE vertelt Roxeanne over de rusteloze periode die zij meemaakte tijdens de coronaperiode. Een bezoek aan een psycholoog bracht veel teweeg. “Er kwam een zootje bagger uit”, vertelt Roxeanne. “Heel veel boosheid, maar vooral veel verdriet en onbegrip over dingen die vroeger zijn gebeurd.”

Ook vertelt Roxeanne dat haar aversie tegen dronken mensen nog altijd aanwezig is. “Ik kan zelf ook goed zuipen, ik ben geen heilige. Maar ik heb zo'n aversie tegen dronken mensen.” Vooral het drinken wanneer haar zoontje Fender thuis is, vindt de zangeres lastig. “Ook al is het maar één wijntje.”

Positieve blik

Ondanks alles is Roxeanne dolgelukkig met haar leven. “Ik heb nu een eigen leventje en ik denk dat ik een heel leuke moeder ben. Dat komt echt doordat ik veel dingen uit mijn jeugd achter mij wil laten. Dat gun ik mijzelf ook.”

Dat Roxeanne zich uitlaat over familiezaken komt niet vaak voor. De zangeres praat niet graag over haar verleden, maar werd onlangs enorm geraakt door de docu-serie over André Hazes. Er werden privébeelden van haar en haar vader vertoond, zonder dat Roxeanne hier toestemming voor had gegeven.

“Ik heb zojuist de eerste aflevering gezien. Ik werk niet mee aan deze reeks. Ik ben hier destijds voor benaderd en na een aantal gesprekken en het zien van een presentatie voelde het niet juist om hierin te verschijnen”, deelde ze onlangs op Instagram. “In de intro van deze docureeks zitten ook beelden van de laatste fase van mijn vaders leven. Dit zijn beelden die ik met mijn (van hem gekregen) camcorder heb gefilmd en die voor mij ongelofelijk dierbaar zijn. Dit zijn een van de laatste gesprekken tussen hem en mij. Deze beelden liggen nu op straat. Dat doet extra veel pijn.”

Bron: ELLE | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook