Marieke Elsinga openhartig over liefdesleven

De radio-dj blikt terug op haar single days.

Lees ook

Marieke Elsinga maakte onlangs een grote stap in haar relatie. Ze besloot samen te wonen met haar grote liefde Sander. Hoewel de radio-dj op dit moment dolgelukkig is in de liefde, was dit in het verleden niet altijd zo.

Bijzondere vondst

We hoeven je vast niet te vertellen dat tijdens een verhuizing de meest bijzondere dingen boven water komen. Vind je een doos met spullen van vroeger? Grote kans dat je je vervolgens uren vermaakt met het ophalen van herinneringen. Ook Marieke stuitte op een bijzondere vondst uit haar single days. Ze vond een mapje met nooit gepubliceerde columns over haar liefdesleven.

In de nieuwste &C schrijft Marieke over deze bijzondere vondst. Naar eigen zeggen schreef Marieke in deze periode vooral over dates en onenightstands die ze rond haar 25e had. “Het mapje heet 'mannen' en dat dekt de lading perfect”, laat ze weten.

Mannen met bindingsangst

In het mapje met columns vond Marieke elf verschillende verhalen, met boven elk verhaal de naam van de desbetreffende man. Zo deelt ze een stukje over een verhaal van, volgens Marieke, haar eerste slachtoffer, genaamd Bart. “Nu ik het zo teruglees, denk ik: joh, die Bart, die was just not that into you”, schrijft Marieke.

“Maar toch weet ik dat ik me destijds gekwetst voelde, onzeker. Het leek alsof ik alleen maar stuitte op mannen met bindingsangst. Ik hoopte op meer, maar kreeg vaak minder.” En daarom is de radio-dj extra dankbaar voor de fijne relatie die ze op dit moment heeft. Voor Marieke genoeg redenen om de columns terug in de doos te stoppen. “Weggestopt op de vliering van het huis waar ik woon met de leukste man (die wél terugappt).”

Bron: &C | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook