Maan lanceert eigen app: ‘Wil fans het gevoel geven dat ze dichtbij zijn’

Met haar persoonlijke app hoopt de zangeres een diepere band met haar fans te krijgen.

Lees ook

Op Instagram plaatst ze al geregeld beelden uit haar persoonlijke leven, maar zangeres Maan gaat nu nóg een stapje verder voor haar fans. Ze lanceert namelijk vandaag haar gloednieuwe eigen app.

Persoonlijke en exclusieve content

Met haar persoonlijke app – die heel toepasselijk de naam 'MAAN' draagt – wil Maan haar fans een bijzonder kijkje geven in haar wereld, zowel in als buiten de spotlights. “Door mijn eigen app kan ik fans, of mensen die er geïnteresseerd in zijn, nóg een stapje dichter bij mijn leven brengen”, vertelt de zangeres. Zo staat de app vol met exclusieve en persoonlijke content die Maan niet op haar eigen social media plaatst. Ook is ze van plan om geregeld live te gaan om met haar volgers te praten, heb je early access tot concerttickets, krijg je korting op merch én zijn er geregeld prijzen te winnen.

Alsof dat alles nog niet genoeg is, vind je in de app ook nog eens een mini-documentairereeks over de zangeres, getiteld Gewoon Maan. “Ik wil laten zien wat voor mij belangrijk is, waar ik ben opgegroeid, hoe ik leef en wat ik doe buiten het podium.”

Contact met fans

Waar Maan normaal het hele land afreisde om op te treden voor haar fans, zit ze door de lockdown al een tijdje aan huis gekluisterd. Ze mist het contact met haar fans dan ook enorm. Daarom voelt het voor haar nu ook als het juiste moment om de app te lanceren. “Best spannend, maar ook heel leuk, juist in deze tijd, om toch een diepere verbintenis met fans te krijgen, ondanks dat we elkaar deze periode nauwelijks in het echt kunnen zien”, laat de brunette weten. “Ik hoop dat ik ze via deze weg alsnog het gevoel kan geven dat ze dichtbij zijn.”

“Ben je klaar om in mijn wereld te stappen en onderdeel te worden van deze hechte community? Loyaliteit wordt altijd beloond, want ik houd alles nauwkeurig in de gaten”, is te lezen in de App Store. Wij zijn benieuwd! Fans kunnen de app HIER downloaden.

Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook