Zien: zo zag Maan er vroeger uit

We vonden een foto uit de oude doos.

Lees ook

Maan timmert de afgelopen tijd lekker aan de weg. De zangeres scoort hit naar hit en weet ons iedere keer weer te verbazen met haar stunning looks. Maar hoe zag ze er vroeger eigenlijk uit?

Throwback

Onlangs blikte Maan met een throwback-foto terug op een Paasdag van jaren geleden, toen de zangeres pas twee jaar oud was. “Kleine Maan op eerste paasdag 1999. Fijne Pasen”, schreef ze onder het lieve kiekje.

Op de foto zien we Maan als peutertje op de vensterbank zitten. Het kleine meisje kijkt verlegen de camera in. We moeten toegeven: ze is echt een schatje.

Gewaagde foto

Onlangs wist Maan haar volgers nog te verbazen met een gewaagde foto op Instagram. De zangeres deelde een foto van zichzelf met een sigaret in haar hand. “Mom, I wanna look like a French actress”, deelde ze bij de foto. Een prachtige foto, als je het ons vraagt, maar veel volgers van de zangeres zagen dit beeld juist als iets negatiefs. Zo zou Maan het verkeerde voorbeeld geven en haar doelgroep hiermee beïnvloeden.

“Please, zorg er niet voor dat roken als cool wordt gezien” en “Slecht voorbeeld dit. Je hebt een grote groep followers die minderjarig zijn”, waren slechts een greep uit de reacties. Gelukkig nam ex-lover Tony Junior het voor Maan op.

“Zieke foto”, reageerde hij onder de post. Waarop Maan dan ook gauw reageerde: “Beetje uit de comfortzone zo nu en dan, hé?”

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook