Boef doet boekje open over relatie: ‘Ik wil het deze keer echt laten lukken’

Ook vertelt de rapper hoe hij zijn nieuwe vriendin leerde kennen.

Lees ook

Al een aantal maanden is rapper Boef dolgelukkig in de liefde. Maar met welke vrouw is Boef nu eigenlijk zo gelukkig? En hoe ziet hij de toekomst voor zich?

Stoute schoenen aangetrokken

Hoewel Boef zijn liefdesleven niet graag met de buitenwereld deelt, maakte hij voor een interview met LINDA een uitzondering. Nadat zijn relatie met ex-verloofde Selma Omari door flink wat media-aandacht op de klippen liep, besloot hij zijn nieuwe liefde onder de radar te houden. “Ik wil het deze keer echt laten lukken”, vertelt Boef eerlijk.

De twee leerden elkaar niet via Tinder, Happn of een andere datingapp kennen. De ontmoeting ging juist op een old school manier. Zo vertelt de rapper dat hij haar spotte in een restaurant en besloot de stoute schoenen aan te trekken. Boef stapte gewoon op haar af. “Ook wel leuk dat het een keertje niet via Instagram of Snapchat ging.”

Gezinnetje

Boef is inmiddels al een paar maanden samen met zijn 21-jarige vriendin. De naam van de gelukkige dame onthult hij niet. Wel verklapt de rapper dat ze Belgisch is, pedagogiek studeert en droomt van een eigen nagelson. Dat zijn nieuwe liefde allesbehalve materialistisch is, wil de rapper graag benadrukken. “Als ik een mooi Louis Vuitton-schoentje voor haar koop, draagt ze het wel, maar het boeit haar echt niet.”

Met deze droomvrouw ziet Boef de toekomst dan ook rooskleurig in. De rapper en zijn vriendin willen dolgraag een gezinnetje stichten, maar wachten nog tot ze hier helemaal ready voor zijn. “Ik wil gewoon dat harmonieuze gezin.”

Bron: LINDA | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook