doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

De nieuwe Grazia ligt in de winkel!

En niemand minder dan Anna Nooshin siert de cover.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Grazia Anna Nooshin

Gooood morning! De nieuwe Grazia ligt in de winkel en niemand minder dan Anna Nooshin siert de cover.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Deze week

*Anna Nooshin zit in mei tien jaar in het vak en realiseerde onlangs met Noosh Beauty een grote droom: haar eigen cosmeticalijn. Wij spraken Anna over make-up, ondernemen en haar belangrijkste levenslessen van het afgelopen decennium. Enne, de stunning Anna siert ook nog eens de cover. Wauw!
*Miljuschka Witzenhauzen is vanaf 27 april te zien in een heerlijk nieuw kookprogramma: Snackmasters. Ze vertelt aan Grazia over haar liefde voor snacken én over haar voortdurende strijd voor eerlijke foto's.
*Een 'echte' foto van Khloe Kardashian die uitlekte in de media, dat was duidelijk niet de bedoeling. Hoe de Kardashians vechten voor hun picture perfect-leven? Wij praten je bij.
*Celeb beauty brands zijn big business. Het lijkt wel de ultieme Hollywood musthave: een eigen cosmeticalijn. Grazia vergelijkt de zes nieuwste celeb beauty brands. Want is het echt een toevoeging in ons make-uptasje?
*Levy van Wilgen is Nederlands grootste ster op OnlyFans, maar stopt bij het platform nadat vorige week zijn account werd geblokkeerd. "Ik wil mijn vrijheid terug", wist Levy te vertellen.
*Alexandra redt mensenapen op Borneo: "Ik voel zoveel liefde voor alle orang-oetans die we hebben kunnen helpen."
*Op zoek naar de crème de la crème onder de mascara's? Zoek niet verder: De Grazia-redactie test de nieuwste mascara's van 2021. Of je nu heel volle wimpers wilt, extra lengte, of juist een krul: dit zijn onze favorieten.
*Anno 2021 mogen verzorgingsproducten pronken in je badkamer. Het oog wil immers ook wat. Deze mooimakers wil je zeker op je plankje zetten.
*Wat zeggen de sterren over de aankomende maand? In Grazia's horoscoop lees je er alles over.

Natuurlijk lees je nog veel meer showbizz-, fashion-, beauty-, en lifestylenieuws. Dus get it while it's hot!

Vanaf vandaag in de winkel!

Meteen kopen of abonneren? Klik dan *HIER*.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');