doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer delen eerste beelden van verhuizing

Oops: Maxime Meiland hint per ongeluk op geslacht van baby

Krijgt Claire een broertje of een zusje?
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Maxime Meiland

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer zijn in blijde verwachting van een kindje. Hoewel de twee nog erg geheimzinnig doen over het geslacht van de baby, lijkt Maxime in de nieuwste Shownieuws Podcast haar mond voorbij te praten...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Babynamen

In een telefoongesprek met Shownieuws liet Maxime namelijk vallen dat ze "moeite heeft met het uitkiezen van een meisjesnaam." Dat zegt natuurlijk nog niet alles, maar het is wel een duidelijke hint dat het tweede kindje van Maxime een meisje wordt. Een little sister voor de kleine Claire, dus.

De aanstaande baby van Maxime en Leroy kan in ieder geval rekenen op een warm thuis. De twee zijn kortgeleden gaan samenwonen in Noordwijk, waar ook Erica Meiland en Martien Meiland binnenkort hun nieuwe ‘chateau’ betrekken. Voordat de baby er is, komt er nog meer gezinsuitbreiding. Leroy en Maxime nemen namelijk ook twee kittens in huis.

In verwachting

In maart liet Maxime weten dat zij en Leroy samen een kindje verwachten. Het wordt het tweede kindje van Maxime, want uit een vorige relatie kreeg ze dochter Claire. Leroy kan ook goed overweg met dochter Claire, dit liet hij weten in een gesprek met oud-collega Frank Dane in de 538 Ochtendshow.

Leroy vertelde vol enthousiasme: “Je merkt ook wel dat Claire heel erg naar mij toe trekt. We zien elkaar zo veel en ze gaat me echt als een vaderfiguur zien. We doen leuke dingen samen en we zijn de hele dag aan het spelen als ik daar ben. Als ze dan ‘papa’ zegt, dan is dat toch geweldig om te horen.” Cute.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');