‘Dit zijn de eerste deelnemers van Love Island UK’

Wij kunnen niet wachten.

Het gloednieuwe seizoen van Love Island UK laat volgens meerdere geruchten niet lang meer op zich wachten. Enne, het lijkt erop dat de eerste drie deelnemers inmiddels ook bekend zijn.

Inclusief seizoen

Onlangs kregen we nog te horen dat het nieuwe seizoen van Love Island UK het meest inclusieve seizoen ever zou worden. Zo zouden homoseksuele zich ook in kunnen schrijven voor een deelname aan het programma. Ook maakten de programmamakers bekend dat een afgetraind lijf voor dit seizoen geen harde eis zou zijn.

Aan roddelsite The Mirror wisten insiders de eerste drie deelnemers van het programma te verklappen. En hoewel het drietal er ontzettend knap en cheeky uitziet, vinden we het qua inclusiviteit nog erg tegenvallen.

Harley Benn

Allereerst zou Harley Benn zijn intrede gaan maken in de villa. De 24-jarige is de zoon van professioneel boxer Nigel Benn. Hoewel Harley himself ook een middengewicht-kampioen in de ring is, heeft hij volgens The Mirror ook een heel zachte kant. En we kunnen er niet omheen: aan zijn knappe looks markeert helemaal niets.

Alexis en James

Ook lijkt het erop dat we Alexis Bailey, die danseres van beroep is, terug gaan zien. Alexis heeft volgens het roddelblad haar hart op de tong en is niet vies van een feestje.

Daarnaast gaan we mogelijk de 23-jarige James Price ook in de Love Island-villa terugzien. De cheeky, fun and handsome blonde jongen is geen onbekende in de wereld van Love Island, aangezien hij voor een lange tijd samen was met Love Island-ster Lucie Donlan.

De foto's van Alexis en James bekijk je *HIER*.

Bron: Love Reality | Beeld: Love Island UK

Laatste nieuws