Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bijzondere dag voor Jim Bakkum en Bettina Holwerda

Vandaag zijn de twee officieel veertien jaar samen.

Bettina en Jim

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn al jaren een steady couple en vandaag zijn ze precies veertien jaar samen. De lovebirds laten deze bijzondere mijlpaal niet zomaar aan zich voorbijgaan en zetten allebei hun grote liefde in het zonnetje op Instagram.

Liefde vieren

“Vandaag officieel veertien jaar samen met deze hoogblonde ballroom-danseres”, begint Jim zijn bericht op Instagram. Ook blikt hij terug op het moment dat ze een relatie kregen.

“Na een paar weken van ‘we zien wel wat we doen’, was Bettina dat zat en vroeg ze op 10 april of ik officieel haar vriendje wilde zijn.” Ook Bettina blikt terug op dit moment op Instagram. “Vanaf toen was het aan.”

Standhouden

Toch wist Bettina destijds niet zeker of hun relatie wel stand zou houden. “Niet omdat ik niet gek op hem was hoor”, verklaart ze, maar naar eigen zeggen had ze toen een heel ander leven dan haar nieuwe liefde.

“Maar na Grease gingen we aan paar dagen samen naar Nice en bleek dat we zo goed bij elkaar passen. Eigenlijk werden we daar echt verliefd op elkaar.”

Verliefd, verloofd, getrouwd

Jim en Bettina leerden elkaar in 2006 kennen op de set van de musical Grease. Inmiddels zijn de twee bijna tien jaar getrouwd en hebben ze samen drie prachtige kinderen.

Met de woorden: “We’ve come a long way en wat ben ik blij met haar, en met ons gezin”, sluit Jim zijn bericht op Instagram dan ook af.

Misschien ook voor jou:
Jim Bakkum over toekomst dochters: ‘Ik hoop dat ze minder opgroeien met de Kylie Jenners van de wereld’
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram