Jim Bakkum over toekomst dochters: ‘Ik hoop dat ze minder opgroeien met de Kylie Jenners van de wereld’

Hij wil zijn dochters meegeven dat ze mooi zijn zoals ze zijn.

Jim Bakkum is de trotse vader van dochters Molly en Posy, en zoon Lux. Niet zo gek dat de acteur dan ook vaak aan de toekomst van zijn kinderen denkt. Zo deelt hij met Opzij dat hij hoopt dat zijn kinderen Kylie Jenner niet als hun grote voorbeeld gaan zien.

Sociale media

Op sociale media zijn glamourfoto’s van opgespoten lippen regelmatig terug te vinden, en laat dat nou net iets zijn waar Jim zich zorgen over maakt. Hij deelt met het blad dat hij hoopt dat zijn dochters niet te veel opkijken tegen types met opgespoten lippen.

“Ik hoop dat ze minder opgroeien met de Kylie Jenners van deze wereld. Ik vind dat een heel zorgelijke ontwikkeling.”

Mooi zoals je bent

De musicalster vervolgt dat hij regelmatig foto’s op social media ziet van meisjes die lipfillers hebben. “Het lijkt me zo erg als dat je kind is en je je kind niet meer herkent. Veel meiden van die leeftijd zijn nu al helemaal verbouwd.”

“Laat ik vooropstellen, ik laat iedereen in zijn waarde.” Volgens de acteur mag iedereen zelf bepalen waar hij of zij zin in heeft. “Maar ik probeer mijn dochters wel te behoeden voor dit soort dingen.”

Jim wil er dan ook voor zorgen dat zijn kinderen hier geen voorbeeld aan nemen en blij zijn met hoe ze eruitzien. “Ik ga vaak met mijn kinderen voor de spiegel staan. Dan zeg ik: kijk eens hoe mooi je bent! Ik hoop dat ze dat meenemen. En dat ze dan niet denken: ik wil ook die dikke lippen, omdat iedereen het heeft, of omdat ik niet mooi genoeg ben nu.”

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws