doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

André Hazes plaatst mysterieuze foto op Instagram

Dit is alles wat we weten over André's nieuwe liefde Sarah van Soelen

Ook vonden we een kiekje van Sarah uit de oude doos.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Andre Hazes

André Hazes vertelde onlangs – al glunderend – dat hij gek is op Sarah van Soelen. Terwijl André openhartig praat over zijn nieuwe fling, blijft Sarah mysterieus op de achtergrond. Hoog tijd om ons eens te verdiepen in de knappe influencer.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Nieuwe liefde

André bevestigde deze week tijdens zijn tafelbezoek bij Beau dat Sarah zijn nieuwe liefje is. En daar willen we natuurlijk alles van weten, dat begrijp je. Zoals André het zelf zegt: "Sarah is echt een heel leuk wijf", hij trok bij haar en haar familie in na de breuk tussen hem en Monique Westenberg.

Destijds benadrukte hij dat hij geen relatie had met Sarah, maar dat blijkt dus nu verleden tijd. "Ik ben wel gek op dat meisje", aldus de zanger die in hetzelfde programma ook nog eens benadrukt hoe belangrijk de band met de vader van Van Soelen is. "Het is een heel goede vriend."

Sarah van Soelen

Sarah is 25 jaar oud en verdient haar moneys met het modellenleven en als Instagram-influencer. Zo maakt ze reclame voor diverse kledingwinkels. Op Instagram heeft ze inmiddels meer dan 100.000 volgers, al moet gezegd worden dat dat aantal nog ruim de helft was voor Hazes haar naam noemde in het bericht op Instagram waarin hij het einde van zijn relatie met Monique aankondigde.

Ze figureerde ook eens in een videoclip van zanger Quido van de Graaf die in 2019 strandde in de halve finales van The Voice of Holland. Haar vader (en André's nieuwe beste vriend) is directeur van de op een na grootste lampenfabrikant van Nederland. En aan Sarahs Instagram te zien is ze erg close met haar vader met wie ze regelmatig een foto plaatst.

Prachtige looks

André is natuurlijk niet voor niets voor deze mooie meid is gevallen. Ze was er voor hem wanneer zijn relatie met Monique de eerste hobbels vertoonde en hebben meer raakvlakken met elkaar dan je op het eerste gezicht zou zeggen.

Daarnaast kunnen we er niet omheen: Sarah ziet er prachtig uit. De influencer is gezegend met een flink stel goede genen, en dat blijkt wel uit de foto's met haar moeder. De twee zijn allebei even prachtig. Foto's uit de oude doos deelt Sarah echter niet op Instagram, maar toch wisten we er één te vinden.

Benieuwd hoe Sarah er vroeger uitzag? Je bekijkt de foto *HIER*.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');