Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dominique viert de liefde én Anouks verjaardag met prachtige Instagrampost

Happy birthday!

Anouk

Hiep, hiep, hoera! Anouk is vandaag jarig en mag 46 kaarsjes uitblazen. Vriend Dominique laat deze dag niet zomaar voorbijgaan en zet zijn grote liefde dan ook in het zonnetje op Instagram.

Fijne verjaardag

“Als iemand ontzettend veel van je houdt, geeft dat je kracht, terwijl veel van iemand houden je moed geeft. Fijne verjaardag baby, ik hou van jou”, schrijft Dominique op Instagram. Ook deelt hij meteen een prachtige foto waarop hij samen met een dolgelukkige Anouk staat.

“Lieve woorden, dank je wel”, reageert Anouk op het bericht van haar lief. De zangeres kon niet achterblijven en plaatst op haar beurt ook een prachtige foto op Instagram. “Just two peas in a pod”, schrijft ze.

Verloofd

Anouk en Dominique zijn al meer dan vijf jaar samen. De lovebirds bezegelden hun liefde in 2016 met de komst van hun dochter Jelizah Rose. Anouk had uit eerdere relaties al kinderen Benjahmin Kingsley, Elijah Jeremiah, Phoenix Ray, Jesiah Dox en Sion Jethroe.

In september 2020 vroeg Anouk haar grote liefde ten huwelijk, maar het is nog onbekend wanneer de lovebirds in het huwelijksbootje stappen. De zangeres liet destijds op Instagram weten dat het waarschijnlijk nog wel even zal duren: “Aangezien wij allebei een bruiloft willen waar geknuffeld en gedanst kan worden, zullen we wel even geduld moeten hebben. But good things take time.” En zo is het maar net.

Misschien ook voor jou:
Zien: Dominique reageert op huwelijksaanzoek Anouk
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram