Anouk woedend na uitslag eerste liveshow The Voice of Holland

De coach was het er duidelijk niet mee eens.

Gisteren was het alweer tijd voor de allereerste liveshow van dit seizoen van The Voice of Holland. Dat betekende dus dat niet de coaches, maar de kijkers thuis konden beslissen welke kandidaten door mochten naar de volgende ronde. Hoewel de coaches ervan overtuigd waren dat Jasper het moest ontgelden na zijn misstap, kozen de kijkers er toch voor om hem door te laten gaan. Tot groot ongenoegen van Anouk

Misstap

Vorige week werd het optreden van Jasper (voor het eerst in de geschiedenis van The Voice) stilgelegd, omdat hij niet al te best begon. Gelukkig zagen de coaches daar door heen en mocht hij opnieuw beginnen. Coach Jan Smit gunde hem zelfs een plek in de liveshows.

Echter ging het gister weer mis voor de zanger en dus leek dit end of story. Niets bleek minder waar, want niet Jasper, maar talent Alyssa kreeg helaas de minste stemmen van de kijkers.

Uitslag

Anouk kon haar oren niet geloven toen de uitslag bekend werd gemaakt. “Ik begrijp gewoon nog steeds niet waarom het land kiest en niet waarom je de coaches laat kiezen. Dit slaat natuurlijk – ja, sorry Jasper – dit slaat gewoon fucking nergens op. Really? Zijn jullie helemaal koekoek geworden?”, aldus een verbijsterde Anouk.

Presentator Martijn Krabbé probeerde Anouk nog te kalmeren. “Anouk, zoals je nooit in discussie moet gaan met een coach als presentator, zo moet je ook nooit in discussie als coach met de stem van het publiek. Er is gekozen, en zo is het.” Maar dat viel niet bepaald in goede aarde bij Anouk. “Ik kan dit niet aan, echt niet”, aldus de zangeres. Aii…

Bron: AD, Superguide | Beeld: The Voice of Holland, Twitter

Laatste nieuws