Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wedding bells: Anouk vraagt vriend ten huwelijk!

En het hele huwelijksaanzoek legt ze vast op Instagram.

Anouk

Anouk gaat trouwen met haar grote liefde Dominique! De zangeres vroeg haar inmiddels verloofde ten huwelijk. En zó zag haar ontroerende huwelijksaanzoek eruit.

Trouwen

Op Instagram deelt de zangeres een video van het romantische moment. Dominique zit geblinddoekt op een stoel wanneer Anouk hem dé vraag stelt. "Lieve Dominique, wil je met me trouwen?" De basketbalspeler is zichtbaar overrompeld, maar antwoordt direct volmondig met "Ja!"

Huwelijk

Anouk legt vervolgens uit waarom zij het initiatief nam voor het huwelijksaanzoek. De TVOH-coach had namelijk zijn aanzoek al een keer of twintig afgewezen uit angst, omdat ze bedrogen werd in vorige relaties.

"Als er iemand is die het verdient, dan ben jij het", aldus Anouk. "Eindelijk! Dit is iets wat ik al heel lang wilde. Ik ben de laatste drie jaar wel echt gaan stalken met een aanzoek, maar ik had de hoop al opgegeven", vertelt de dolgelukkige man.

Toch duurt het nog even, want Anouk behoort met haar astma tot de risicogroep tijdens de coronacrisis. En aangezien ze beiden een bruiloft willen waar geknuffeld en gedanst kan worden, moeten ze nog even geduld hebben. Het stel heeft inmiddels zes jaar een relatie en samen voeden ze zes kids op!

Dit bericht bekijken op Instagram

Wow wat heb ik een leuk weekend gehad:-) Dominique had zich laten testen, zodat we ‘s avonds laat de uitslag zouden krijgen en na een lange tijd weer even samen konden zijn. (Ook handig om in de vakantie van de kinderen te doen, kan ik ze weer eens heerlijk bij me hebben 😃) Om eerlijk te zijn kon ik niet wachten om zijn allergrootste wens in vervulling te laten gaan. Om alles te regelen en het ook nog eens geheim te houden was best een uitdaging, maar het is gelukt 😅 Het was fantastisch. Ik ben ontzettend dankbaar dat je in ons leven bent gekomen @dominiqueschemmekes ❤️ en ik kan niet wachten om deze dag met iedereen te vieren. Ps: Aangezien wij allebei een bruiloft willen waar geknuffeld en gedanst kan worden, zullen we wel even geduld moeten hebben. But good things take time 💕 #coronafreewedding @conservatoriumhotel , bedankt voor de goede zorgen!

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Misschien ook voor jou:
Om deze reden wees Anouk meerdere keren aanzoek van Dominique af
Showbizz
  • AD
  • Brunopress, Instagram