Anouk emotioneel om foto van vriend Dominique

Aahw!

Anouk is alweer vijf jaar dolgelukkig met grote liefde Dominique. De twee wonen samen en plaatsen regelmatig schattige kiekjes van elkaar op Instagram. Ook deze week plaatse vriendlief Dominique weer een foto op Instagram, een waar Anouk zelfs een traantje om moest laten.

Foto

"My baby girl", schrijft Dominique bij een foto van hem en hun dochtertje Jelizah Rose. Anouk is duidelijk geëmotioneerd door de foto.

"Mijn knapperds. Ik ben zo ontzettend blij met jou. Je zorgzaamheid, hoe je met je glimlach een hele ruimte kan verlichten. Dankzij mensen zoals jij is de wereld een veel mooiere plek", aldus de zangeres onder de foto.

Lees ook: Om deze reden wees Anouk meerdere keren aanzoek van Dominique af

Reacties

Dominique reageert weer met een traantje en een hartje op Anouk's reactie. Ook zijn volgers reageren ontroerd onder de foto. "Super mooie foto!" en "Wauw!", klinkt het in de reacties.

Hoewel Dominique en Anouk dolgelukkig met elkaar zijn, denken de twee nog niet aan trouwen. Anouk vertelde vorige maand waarom. "Als ik met iemand zou willen trouwen, dan is hij het wel. Maar het is mij niet altijd goed afgegaan, financieel gezien. Daarom ben ik voorzichtig en een beetje bang. Ik had meteen 'ja' gezegd als de wet zou veranderen", vertelde de TVOH-coach over het huwelijksbootje dat zij (nog) niet instapt.

My baby girl👸🏼❤️

Een bericht gedeeld door Dominique Schemmekes (@dominiqueschemmekes) op

Bron: Shownieuws | Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws