Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: Dominique reageert op huwelijksaanzoek Anouk

De kersverse verloofde neemt de tijd om Anouk te bedanken.

Dominique

Maandag plaatste zangeres Anouk een filmpje op Instagram waarop te zien is dat ze haar grote liefde Dominique ten huwelijk vraagt. De reactie in de video was ontzettend lief, maar nu reageert de basketbalspeler voor het eerst op dit mooie moment op social media.

Bericht

"Gezegend. Ik ben zo trots op waar ik nu sta in het leven. Verloofd met niet alleen de moeder van mijn kinderen, maar ook met mijn beste vriendin en de liefde van mijn leven. Ik wil je bedanken dat je me de tijd en ruimte hebt gegeven om te groeien als persoon", begint hij.

"Je daagt me altijd uit om de beste versie van mezelf te zijn... Bedankt, Anouk. Ik hou van je."

Aanzoek

Anouk vroeg Dominique begin deze week ten huwelijk terwijl hij geblinddoekt op een stoel zat. Het ontroerende huwelijksaanzoek legde ze vast op camera.

"Lieve Dominique, wil je met me trouwen?", vroeg de zangeres toen ze voor haar grote liefde zat. De basketbalspeler was zichtbaar overrompeld in de video, maar antwoordde direct volmondig met: "Ja!"

Dominique had de TVOH-coach al meerdere keren ten huwelijk gevraagd. Uit angst wees Anouk zijn aanzoek echter elke keer af, omdat ze in vorige relaties werd bedrogen. De zangeres besloot onlangs dat hij het waard was om ten huwelijk te vragen. Het stel heeft inmiddels alweer zes jaar een relatie en samen voeden ze zes kids op!

Misschien ook voor jou:
Anouk emotioneel om foto van vriend Dominique
Showbizz
  • Shownieuws
  • BSR