Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zó krijg je in een handomdraai een strakke en stevige huid

Een intensieve facial workout doet veel goeds voor je huid.

strakke stevige huid

Ouder worden doen we allemaal. Die fijne lijntjes rondom je neus, mond of ogen ontstaan nu eenmaal, aangezien de huid naarmate we ouder worden haar elasticiteit verliest. Terwijl we ons regelmatig in het zweet werken om een fit lijf te krijgen, laten we een facial workout achterwege. En daar moeten we verandering in brengen.

Facial workout

Ga maar eens na: we hebben 43 spieren in ons gezicht en nog eens 26 spieren in onze nek. Als we deze spieren net zo intensief zouden trainen als de spieren in de rest van ons lichaam, dan zou onze huid er totaal anders uitzien. Met een goede facial workout houd je je huid namelijk jong en stevig. En hier kan geen enkel anti-age middeltje tegenop boksen.

Gelukkig hoeven we ons anno 2021 niet te verdiepen in ingewikkelde trainingstechnieken voor je huid. De FOREO BEAR is een facial tool die dit klusje voor je klaart. De BEAR maakt gebruik van microstromen in combinatie met de T-Sonic Pulsatie technologie. Deze technieken trainen de spieren in het gezicht, waardoor de huid verstevigt, er strakker en jonger uitziet en tekenen van veroudering vermindert. Enne, hier komt geen zweetdruppel aan te pas.

Microstromen

Microstromen: het klinkt heftiger dan het daadwerkelijk is. Deze pijnloze elektronische impulsen die doordringen tot de spieren onder de huid, brengen een flink aantal voordelen met zich mee. Zo stimuleert het de natuurlijke productie van collageen en krijgt je gezicht strakkere contouren.

Dan hebben we ook nog de T-Sonic Pulsaties, oftewel een sonische energie die je gezicht een massage geeft met zo'n 8000 (!) pulsaties per minuut. Deze pulsaties stimuleren de microcirculatie van het bloed en ontspannen de spierspanning-punten in het gezicht. Good to know: beide technieken zijn volledig veilig. De BEAR meet constant de weerstand van jouw huid tegen de elektriciteit en past hier vervolgens de intensiteit op aan. Dus, een volledig veilige – en vooral comfortabele – workout voor je gezicht.

How it works

Heb je op dit moment nog geen last van fijne lijntjes? Geen zorgen, de BEAR is geschikt voor alle huidtypes en leeftijden. Je gebruikt 'm namelijk niet alleen om een youthfull skin te behouden, maar ook om een strakke en frisse uitstraling te krijgen.

De BEAR gebruik je in de eerste twee maanden regelmatig, namelijk zo'n vijf keer per week. Vervolgens bouw je dit af naar drie keer per week. En ook bij de BEAR geldt dezelfde regel als tijdens het sporten in de sportschool: het beste resultaat zie je na het consistent gebruiken van de facial tool.

De twee metalen bolletjes, of ook wel de oortjes van de bear, voeren de workout uit. Reinig voorafgaand de behandeling altijd je gezicht. Kies bijvoorbeeld voor een diepe reiniging met de FOREO LUNA. Droog je gezicht af, breng een geleidend serum op basis van hyaluronzuur aan en beweeg de BEAR vervolgens over de huid. Handig: hierbij kun je de bijbehorende app gebruiken, die de facial workout bepaalt. Handig!

Je scoort de BEAR via De Bijenkorf of FOREO voor €299.