doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Temptations Jaydi klapt uit de school: 'Sonny appte al maanden met andere meiden'

Sonny haalt keihard uit naar Temptation-single: 'Verschrikkelijk mens'

Sonny neemt geen blad voor de mond.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Sonny Liyah

Temptation Island: Love or Leave zorgde er bij Sonny voor dat hij als vrijgezel terugkeerde naar Nederland. En daar lijkt hij hartstikke tevreden mee te zijn. In een interview met Love Verified laat hij namelijk weten dat hij de singles van het afgelopen seizoen niet echt zag zitten – en daarbij doelt hij vooral op één van de dames.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Niet tevreden

Tijdens zijn deelname aan het programma vertoefde Sonny twee weken in een villa vol met vrijgezelle dames. Een paradijs, zou je zeggen. Maar Sonny deelt deze mening niet helemaal. "Als ik qua uiterlijk mag oordelen, dan vond ik dat er in de vorige seizoenen meer sexy vrouwen meededen. Dat weet ik duizend procent zeker. Er was geen sprake van sex appeal."

En bij deze opmerking laat Sonny het echter niet. De Temptation-deelnemer wordt vervolgens gevraagd met wie van de single dames hij het liefst zou trouwen, de lakens mee zou willen delen en wie hij liever nooit meer zou willen zien.

Sneer uitdelen

Over de vrouw met wie hij zou willen trouwen hoeft Sonny niet lang na te denken. "Rosanna, honderd procent, geen twijfel over mogelijk. En meid met enorm veel inhoud die mij kan onderhouden", lacht Sonny. En de lakens delen? Dat doet Sonny het liefste met Carré. "Ik vond haar wel echt de knapste dame."

De dame in kwestie die Sonny absoluut niet uit kon staan is voor de Temptation-deelnemer ook meteen duidelijk. "Liyah. Wat een verschrikkelijk mens is dat. Ik wil mensen absoluut niet afkraken, want ik ben van de positive vibes, dus ik wil me er ook niet extreem over uitlaten. Maar de waarheid komt altijd boven water, en zij is gewoon achter de ellebogen."

"Liyah heeft Gregory echt proberen te claimen, terwijl hij op dat moment aangaf dat hij geen relatie wilde. Hij kwam net uit een relatie. Ik heb Greg ook aangeraden om even tranquilo te doen." Sonny gaat vervolgens door over een aantal zaken waarin Liyah volgens hem niet juist heeft gehandeld. "Respectloos vind ik het", sluit Sonny af. Aiii...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');