Déze vier acteurs zijn toegevoegd aan de Bridgerton-cast

Wij worden nu nog nieuwsgieriger naar het tweede seizoen.

Lees ook

Na het – toch wel verdrietige – nieuws dat Regé-Jean Page niet in het tweede Bridgerton-seizoen te zien is, kunnen we wel wat goed nieuws gebruiken. En dat goede nieuws komt in de vorm van vier nieuwe gezichten in de serie.

Nieuwe acteurs

The ton maakt zich klaar om een paar nieuwe gezichten te verwelkomen in hun society. Shondaland maakte dit weekend namelijk op Instagram bekend dat Charitha Chandran, Shelley Conn, Calam Lynch en Rupert Young in het nieuwe seizoen van Bridgerton te zien zijn.

Het tweede seizoen van het kostuumdrama draait om het liefdesverhaal van Anthony Bridgerton. Onlangs werd al bekend dat niemand minder dan Sex Education-actrice Simone Ashley zijn love interest speelt. Het is nog onbekend of we de nieuwe castleden in elke aflevering terugzien.

Vertrek Regé-Jean Page

Seizoen één van Bridgerton draaide voornamelijk om het liefdesverhaal van Simon en Daphne. Maar nu het verhaal voornamelijk om Anthony draait, zal The Duke of Hastings daar bijna niet meer in voorkomen. Voor acteur Regé-Jean Page dus een goede reden om het bij één seizoen te laten.

Zo laat Regé-Jean aan Variety weten dat hij het ideaal vond om slechts in één seizoen te spelen. “Het gaat over een verhaallijn van één seizoen, met een begin, een midden en een einde. Ik dacht: ‘Dat is interessant’, want dan voelt het aan als een ‘limited series’. Ik kom, doe m’n ding, en dan gaat de Bridgerton-familie verder zonder mij”, aldus de acteur.

Dat Regé-Jean niet in het tweede seizoen van Bridgerton is zijn betekent niet dat hij even niks te doen heeft. Hij zal namelijk in de Netflix-film The Gray Man spelen, samen met onder anderen Ryan Gosling en Chris Evans.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Bridgerton, Shondaland

Laatste nieuws

Zie ook