Ka-ching! Dit zijn de rijkste TikTokkers

Deze TikTokkers hebben qua salaris niets te klagen.

Lees ook

Dat je aan TikTok een aardig zakcentje over kunt houden, bewijzen deze vijf TikTokkers wel. Dankzij hun flinke following kan één video hen soms wel meer dan 30.000 euro opleveren. En dat is bizar veel geld.

1. Addison Rae Easterling (5 miljoen)

De twintigjarige Addison Rae Easterling is van jongs af aan al danseres. Met haar dansjes op TikTok wist Addison binnen no-time een flinke following op te bouwen. Twee maanden nadat ze haar eerste gesponsorde post deelde, stopte ze met school om volop TikTok-video's te maken. De TikTok-star heeft naar schatting een vermogen van vijf miljoen dollar.

Inmiddels heeft ze haar eigen cosmeticalijn, podcast, muziekvideo, merchandise en is ze één van de gezichten van SKIMS, de shapewear-lijn van Kim Kardashian. Lekker bezig, Addison.

@addisonre

♬ а я знаю что ты дро….. – ноунейм🕊

2. Charli D’Amelio (4 miljoen)

Ook Charli D'Amelio dankt haar TikTok-volgers aan de creatieve dansjes die ze op TikTok deelt. De 16-jarige heeft een vermogen van vier miljoen dollar. Ze was dan ook de eerste TikTokker met honderd miljoen volgers. Inmiddels heeft ook Charli een eigen cosmeticalijn, sweatshirtcollectie en sprak ze een stem in voor de animatiefilm Stardog and Turbocat.

@charlidamelio

dc @noahschnapp

♬ Do It Again – bitch ima big gangsta

3. Dixie D’Amelio (2.9 miljoen)

Ook de big sis van Charli, Dixie D'Amelio, timmert keihard aan de weg als TikTokker. Ook zij verdient flink wat moneys aan haar TikTok-dansjes. Daarnaast lanceerde ze onlangs haar single Be Happy die binnen no-time op nummer één in de lijst Trending YouTube-video's verscheen. Dit terwijl Kanye West en Travis Scott op dezelfde dag een muziekvideo uitbrachten. Aan geld is er in de familie D'Amelio dus duidelijk geen gebrek.

@dixiedamelio

guess how long it took me to learn this @charlidamelio

♬ Myron – Lil Uzi Vert

4. Loren Gray (2.6 miljoen)

De 18-jarige Loren Gray heeft naar schatting een vermogen van 2.6 miljoen dollar – die ook zij dankt aan haar famous TikTok-dansjes. Daarnaast deelt Loren ook regelmatig grappige video's of gesponsorde content van grote merken. En – je verwacht het niet – ook zij timmert inmiddels aan de weg als muzikant.

@lorengray

i can’t even form a sentence when i talk to strangers anymore is it just me

♬ the real sorority check – elizabeth the first

5. Josh Richards (1.5 miljoen)

In het rijtje staat ook een mannelijke TikTokker, namelijk Josh Richards. De 19-jarige Josh werd bekend door zijn video's waarin hij danst, zingt en playbackt. Daarnaast zorgde zijn bijzondere persoonlijkheid ook voor een flink aantal volgers. Josh himself noemt zichzelf namelijk een edgy teen. Inmiddels is Josh naar eigen zeggen een mediaprofessional en lanceerde hij twee eigen bedrijven.

@joshrichards

Back in the sway house bathroom

♬ original sound – Jackson Bass

Bron: Forbes | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook