Wait, what?! ‘Emma Heesters verhuist met vriend naar Italië’

Haar grote liefde Wesley tekende onlangs een contract bij een Italiaanse club.

Emma Heesters en haar grote liefde Wesley Hoedt zijn super happy samen. De zangeres en profvoetballer wonen sinds april samen in Alkmaar, maar helaas lijkt hier verandering in te komen. Wesley tekende namelijk onlangs een contract bij een Italiaanse voetbalclub.

S.S. Lazio

Afgelopen dinsdagavond deelde Emma een foto van het koppel op Instagram. De twee houden een voetbalshirt van een voetbalclub uit Rome vast. “Mijn liefde heeft getekend bij S.S. Lazio!”, deelt Emma bij de foto.

Daarnaast schrijft de zangeres in het Italiaans een lieve tekst voor haar lover. “Ik ben er trots op dat je terugkeert naar het team dat altijd je hart heeft gehad.”

Samenwonen

Emma is sinds februari samen met Wesley. Hun relatie kwam in een stroomversnelling terecht toen het coronavirus opdook. Voor de twee was het geen optie om elkaar niet te zien, dus besloten ze al snel om samen te wonen.

“Door de hele coronaperiode voelt het alsof we al veel langer samen zijn, omdat je constant op elkaars lip zit”, deelde Emma eerder in Beau Monde. “Wesley heeft veel over mij geleerd en ik over hem. En daardoor ben ik hem nóg leuker gaan vinden.”

Wesley zal vanwege zijn nieuwe contract bij S.S. Lazio moeten verhuizen naar Italië. Of Emma met Wesley meeverhuist naar het zonnige zuiden? Shownieuws laat weten dat Emma Nederland wellicht gaat verlaten. To be continued…

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws