Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Grazia's Big Summer Giveaway: 5x een paar K-varsity sneakers van K-Swiss t.w.v. €90

Doe mee en maak kans! 

K-Swiss

Deze zomer wordt een feestje, want Grazia geeft fantastische prijzen weg. Van beauty musthaves tot fashion essentials en viral ijsmachines: we have got it all! Vandaag delen we daarom weer een prachtige winactie; we mogen vijf keer een paar K-varsity sneakers van K-Swiss t.w.v. €90 weggeven!

K-Varsity sneakers

K-Varsity, het nieuwste model van K-Swiss, verwijst subtiel naar hun allereerste sneaker, The Classic’, die in 1966 het daglicht zag. De sneaker heeft een retro-look, met een slank en lichtgewicht silhouet van suède en mesh. De schoen is verkrijgbaar met groene, oranje en rode details.

Win, win, win

Wil jij kans maken op een paar van deze te gekke sneakers? Het enige wat je hoeft te doen, is onderstaand formulier invullen. Succes!

Van woensdag 19 juni tot en met dinsdag 9 juli delen we elke werkdag een mooie winactie uit Grazia's Big Summer Giveaway. Houd Grazia.nl dus goed in de gaten!

Alle winacties uit Grazia's Big Summer Giveaway lopen tot en met woensdag 14 augustus. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.