Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zo gaat het nu met Geordie Shores Scotty T

De realityster heeft het niet makkelijk gehad de afgelopen jaren.

Scotty T

"I'm f*cking buzzing." We horen het hem nog zo zeggen. Juist ja, Scotty T. Je kunt hem kennen van MTV-programma's als Geordie Shore, Ex on the Beach en Just Tattoo Of Us, maar het is al even geleden dat we hem op de buis zagen. Hoe gaat het nu eigenlijk met de realityster uit Newcastle?

Reality-tv

Scotty T maakte zijn opwachting in het vierde seizoen Geordie Shore en sloot daarbij aan bij bekende Geordies als Vicky Pattinson, Charlotte Crosby en Holly Hagan. Al snel maakte de voormalig clubpromotor indruk met zijn hilarische en zeker ietwat vunzige oneliners en sloeg hij behoorlijk wat worldies aan de haak.

Ook kijkers waren dol op Scotty T, en al snel verscheen hij in andere realityshows. Zo reisde hij af naar Portugal om zijn ex(en) op te wachten op een strand in het vierde seizoen van Ex on the Beach en deed hij in 2016 mee aan Celebrity Big Brother. Enne, hij wist dat programma zelfs te winnen – net als zijn Geordie Shore-collega Charlotte drie jaar eerder.

Tumultueuze carrière

Met ook het MTV-programma Just Tattoo Of Us achter zijn naam, was Scotty T's carrière behoorlijk succesvol te noemen. Tot hij in 2018, na zes jaar Geordie Shore, ontslagen werd door MTV na een heus cocaïneschandaal. The Sun had namelijk beelden gelekt waarop te zien was hoe Scotty T een 'verdachte stof' aan het snuiven was. To make matters worse, was de realityster dit aan het snuiven tijdens opnames van Just Tattoo Of Us.

Scotty T eindigde het jaar 2018 op een positieve noot, toen hij bekendmaakte de liefde te hebben gevonden. Helaas kwam daar na een schamele twee maanden alweer een eind aan. Sindsdien lijkt het erop dat de realityster single is.

In maart 2019, werd Scotty T – aka Scott Timlin – persoonlijk failliet verklaard. Uit documenten bleek dat zijn bedrijf, Scotty T Ltd, ten minste 147 duizend pond aan schulden had. Dit is omgerekend ruim 170 (!) duizend euro.

Social media

Hoewel het feestbeest uit Newcastle dus best wat persoonlijke problemen had, bleef hij actief op social media. Op Instagram deelt hij geregeld half naked foto's en throwback-kiekjes van zijn Geordie Shore-familie met zijn 2,7 miljoen volgers. Enne, natuurlijk staat zijn feed bomvol met samenwerkingen. Neonlampen, winacties, hondenvoer, CBD-olie: you name it en Scotty T prijst het aan. Oja, hij verdient ook nog eens een extra zakcentje met zijn OnlyFans-account.

Het lijkt er dus op dat het momenteel best goed gaat met de realityster. Ook zijn er geruchten dat hij binnenkort tóch weer te zien zal zijn in een nieuw seizoen van Geordie Shore. Daar hebben wij maar één ding op te zeggen: Wey-Aye, man!

View this post on Instagram

A post shared by SCOTTY T (@scottgshore)

View this post on Instagram

A post shared by SCOTTY T (@scottgshore)

View this post on Instagram

A post shared by SCOTTY T (@scottgshore)

Beeld: BrunoPress, Instagram

Misschien ook voor jou:
Dit is hoe Chloe van Geordie Shore er nu uit ziet
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram