Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bridget Maasland openhartig over de liefde: 'Ik sta daar wel voor open'

'Vorig jaar was ik er wel even klaar mee.'

Bridget Maasland

Bridget Maasland gaat alweer een tijdje als vrijgezel door het leven. De presentatrice was onlangs te gast bij de YouTube-serie Open Kaart en host Robbert Rodenburg vraagt haar dan ook naar haar liefdesleven.

Onstuimig liefdesleven

“Hier ben ik heel benieuwd naar”, begint Robbert. “Hoe onstuimig is jouw liefdeleven?”, vraagt hij vervolgens. “Nou, op het moment niet zo onstuimig”, lacht Bridget. De presentatrice vervolgt dat ze single is en kaart aan dat het in deze tijd best lastig is om te daten. “Hoe moet je met Covid-19 in godsnaam een relatie beginnen?”

Bridget vervolgt dat ze na haar turbulente jaar – doelend op de breuk met André Hazes – even geen behoefte had aan een nieuwe liefde in haar leven. “En na wat ik vorig jaar heb meegemaakt, was ik ook wel even klaar met alles. Toen kwam Covid.” Bridget geeft aan dat ze ruim na de breuk wel even op de datingapp Raya zat. “Dat zijn allemaal mensen in het buitenland. Dat leek me heel prettig, want zij kenden mij niet. Maar wij mochten niet meer vliegen. Dus als je een match hebt, hoe kom je daar dan?”, lacht Bridget.

Toekomst

Robbert is vervolgens benieuwd of Bridget in de toekomst openstaat voor een relatie. “Zeker. Ik sta daar helemaal niet verbitterd of verzuurd tegenover”, antwoordt de presentatrice. “Ik zou daar wel voor openstaan.”

Of Bridget opnieuw een relatie zou aangaan met een BN’er? Daarover zegt ze het volgende: “Weet je wat het probleem is? Ik word gewoon verliefd. En wie het is, dat interesseert me echt geen donder.” De presentatrice geeft aan dat je niet zomaar kunt zeggen ‘dit doen we even niet.’ “Zo werkt het niet. Verliefd is verliefd.”

Showbizz
  • Open Kaart
  • BrunoPress
  • YouTube