Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Huh: we spreken de naam van Khloé Kardashian altijd al verkeerd uit

Wait, what?!

Khloé Kardashian

We zijn al jaren verslaafd aan Keeping Up with the Kardashians en nu hun nieuwe show The Kardashians en eigenlijk aan alles wat ook maar met de Kardashians en Jenners te maken heeft. Maarre, het blijkt nu dat we de naam van Khloé Kardashian altijd verkeerd hebben uitgesproken.

Khloé Kardashian

Talkshow-host Andy Cohen schoof bij zijn tv-collega Jimmy Fallon aan in The Tonight Show Starring Jimmy Fallon aan. In dit interview onthulde hij dat hij een tijdje geleden op bezoek ging bij niemand minder dan Khloé Kardashian. Maar dan wil je natuurlijk wel haar naam goed uitspreken. En wat blijkt? "We spreken haar naam al de hele tijd verkeerd uit", vertelt Andy.

Verkeerde uitspraak

Wait, what?! Het is niet "Khlo-ie", zoals we haar naam al jaren uitspreken. Het is "Khlo-ee", verklapt Andy. Enne, als je hem niet gelooft, geloof dan momager Kris Jenner.

"Ik kwam binnen en zei: 'Khloé?'", vertelt Andy, met natuurlijk de juiste uitspraak van Khloés naam. "De andere vrouwen keken me raar aan, maar Kris zei: 'Ja, dat is eigenlijk hoe je haar naam uitspreekt.'" Als Kris het zegt, dan moet het wel waar wezen!

https://youtu.be/QJ1eGUdpwVw

Zit 'm in de details

Ja, die accent aigu zit natuurlijk niet voor niets op de 'e'. Dat is ook talkshow-host Andy opgevallen. "Er zit een klein dingetje bovenop de naam", grapt hij. "Waarom ben ik de enige die dat is opgevallen? Ik heb de memo gekregen."

In our defense: Khloé heeft naar ons weten niet eerder verteld hoe haar naam uitgesproken moet worden. Enne, in KUWTK hebben we haar famous sisters ook regelmatig "Khlo-ie" horen zeggen... Maar gelukkig weten we nu once and for all hoe we haar naam wél moeten uitspreken.

Bron: The Tonight Show Starring Jimmy Fallon | Beeld: BrunoPress | Video: The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Misschien ook voor jou:
Khloé Kardashian openhartig over kinderwens
Showbizz
  • The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
  • BrunoPress
  • The Tonight Show Starring Jimmy Fallon