doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Khloé Kardashian onthult hoe het nu precies zit tussen haar en Tristan Thompson

Khloé Kardashian over reacties op haar uiterlijk: 'Je weet niet wat zulke opmerkingen met iemand doen'

Khloé bijt in een bericht op Instagram van zich af.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Khloe Kardashian

Het internet is de afgelopen tijd regelmatig in de ban van het uiterlijk van Khloé Kardashian. Hoewel het geen geheim is dat ze weleens aan zichzelf laat sleutelen, is het natuurlijk niet leuk om hier continu kritiek op te krijgen. En daarom laat Khloé op Instagram van zich horen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

TikTok-video

Nadat er verschillende TikTok-video's over het uiterlijk van Khloé opdoken, leek de maat voor de realityster vol. Op de video's zag je het uiterlijk van Khloé veranderen, nadat er foto's van 2007 en 2021 naast elkaar werden gedeeld. Dit bericht werd – obviously – door Amerikaanse media opgepakt en zij schreven dat Khloé er onherkenbaar uit zou zien.

In de comment section besloot Khloé te reageren op alle ophef. "Ik wil absoluut niet dat iemand mijn reet kust. Daar vraag ik niet om", begon Khloé. "Maar waar ik om vraag, is dat mensen beseffen wat dit soort artikelen doen met iemands ziel en vertrouwen."

Dankbaar

Gelukkig krijgt Khloé naar eigen zeggen ook een hoop reacties die haar wel een goed gevoel geven. "Ik ben zo ontzettend dankbaar voor iedereen die opkomt tegen pesten" legt de realityster uit. "Iemand verdedigen, vooral als je elkaar niet kent, maakt me blij. Ik verdedig zelf ook graag het goede."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');