Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Deze nieuwe Netflix-serie wordt vergeleken met Gilmore Girls

De serie verschijnt komende maand al op Netflix!

Ginny & Georgia

Ook een groot fan van Gilmore Girls? Snappen we! Ondanks dat alle seizoenen online staan, komt Netflix nu met een nieuwe serie die wel heel veel weg heeft van het origineel.

Nieuwe serie

De nieuwe show, genaamd Ginny & Georgia, zal 10 afleveringen bevatten. De serie gaat over de 15-jarige Ginny (Antonia Gentry) en haar 30-jarige moeder Georgia (Brianne How). Hoewel we hier al een vergelijking zien, schijnt de onhandige tiener zich ook vaak volwassener te voelen dan haar moeder. En laat die moeder nou ook als 'onweerstaanbaar én dynamisch' worden omschreven.

Verhaal

Klinkt bekend, toch? Het gaat zelfs nog een stapje verder. Volgens Deadline, wil moeder Georgia haar dochter Ginny een stabieler leven bieden. Daarom verhuist het gezin naar het prachtige New England. Enne, laat deze stad nou ook een prestigieuze school hebben en een restauranthouder die wel veel weg heeft van Luke.

Natuurlijk zijn er ook wel wat verschillen. Zo heeft Ginny bijvoorbeeld een jonger broertje. Maar dat de verhaallijnen erg op elkaar lijken, moge duidelijk zijn.

De serie zal vanaf 24 februari te zien zijn op Netflix.

Lifestyle
  • Glamour
  • Netflix, YouTube