Mind is blown: influencers gebruiken dit trucje voor een perfecte mirror selfie

Waarom ontdekken we dit nu pas?

Lees ook

Heb je een fabulous outfit uit de kast getrokken en ben je van plan deze look eens goed op de kiek te zetten? Een mirror selfie it is. Maarre, hoezo lukt het alle influencers op Instagram om een perfecte mirror-selfie te maken, en jou niet?

Lifehack

Geen zorgen, je bent niet de enige die het niet voor elkaar kreeg om een perfecte mirror selfie te maken. Tenzij er aan alle muren in huis gigantische spiegels hangen en er in elke kamer perfect daglicht te vinden is. Blijkbaar zijn influencers ook niet gezegend met eindeloos veel spiegels en daglicht, maar hebben zij hier een oplossing voor.

Volgens TikTokker Kara Jewel is er een handig trucje om een perfecte mirror selfie te maken. Kara beweert zelfs dat iedere influencer deze hack gebruikt.

Zo werkt het

In een TikTok-video legt Kara uit hoe de vork in de steel zit. Allereerst: er is voor deze mirror selfie geen spiegel nodig. Je hebt alleen een statief, een extra telefoon en een plek met veel daglicht nodig. Dus, grijp de telefoon van je lover, bff, moeder, vader of buurvrouw en go for it.

Plaats de telefoon op het statief, richt de camera op jezelf en zet de timer van de zelfontspanner aan. Neem een casual pose aan en doe vervolgens alsof je met je eigen telefoon een mirror selfie neemt. Geloof ons: na het zien van deze TikTok-video kijk je nooit meer hetzelfde naar alle spiegelfoto's op Instagram. Alles voor de perfecte foto, right?

@karajewel

Secrets bloggers don’t want you to know part 1 ##greenscreen ##selfie ##phototips ##blogger ##model

♬ original sound – Kara Del Toro

Beeld: BrunoPress | Video: TikTok (Kara Jewel)

Laatste nieuws

Zie ook