doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zien: zó ziet Geordie Shores Sophie Kasaei er nu uit

Zien: zo ziet Michelle Trachtenberg uit Gossip Girl er nu uit

Wow!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Leighton Meester en Michelle Trachtenberg in Gossip Girl

Love her or hate her: het is moeilijk te ontkennen dat Georgina Sparks de verhaallijn in Gossip Girl een extra vleugje drama gaf. Hoe gaat het nu, elf jaar na het einde van de show, met actrice Michelle Trachtenberg?

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Georgina Sparks

Iedere keer als er iets goed leek te gaan in de levens van de Gossip Girl-tieners, dook Georgina weer op en was het binnen no-time weer ellende in de Upper East Side. Serena's ex-bff was nog bitchier en nog beter in plannetjes smeden dan Blair, wat haar niet bepaald een geliefd personage in de serie maakte. (Fun fact: in het echte leven zijn actrices Michelle Trachtenberg en Leighton Meester juist goede vriendinnen.)

11 jaar later

De laatste aflevering van Gossip Girl is inmiddels al zo'n 11 (!!) jaar geleden. Michelle is altijd blijven acteren en heeft meerdere films en series op haar naam staan. Op haar Instagram-account deelt de actrice niet alleen recente foto's, maar duikt ze ook regelmatig het archief in voor wat GG-throwbacks. Goed om te weten dat de show haar na al die jaren nog steeds een groot plekje in haar hart heeft. We feel you, Michelle!

Bekijk hieronder hoe de actrice er tegenwoordig uitziet:

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');