Heel het internet is in de ban van Khloé Kardashians nieuwe lippen

De realityster heeft weer iets aan haar gezicht laten doen

We spotten Khloé Kardashian regelmatig met een nieuwe look. Of het nu gaat om plastische chirurgie of een nieuw kapsel, de realityster houdt wel van een beetje experimenteren. Nu heeft Khloé wederom iets aan haar gezicht laten doen en fans zijn in shock door deze nieuwe look.

Nieuw gezicht

Het uiterlijk van Khloé is regelmatig een hot topic op het internet. De Kardashian-telg wordt er regelmatig van beschuldigd dat ze weer iets aan haar gezicht heeft veranderd. Zelf ziet ze er de humor wel van in en maakt ze er graag een grapje over, zoals wanneer ze spreekt over haar 'vijfde nieuwe gezicht.'

Onlangs heeft de Keeping Up with the Kardashians-ster wederom een bezoekje aan de plastische chirurg gebracht. Dit keer heeft ze haar lippen laten opspuiten. Sommige fans vinden dat ze met dit zoveelste nieuwe gezicht onherkenbaar is geworden.

Reacties uitgeschakeld

De ophef over Khloé's lippen begon met een filmpje dat ze op Instagram plaatste voor een samenwerking. Hierin praat de realiltyster over het merk Ipsy, maar daar hebben de meeste fans waarschijnlijk niet veel van meegekregen. Alle aandacht ging namelijk naar haar gezicht.

Wellicht had de Kardashian-ster al een vermoeden wat de reacties zouden zijn, want de reacties onder de video zijn uitgeschakeld. Niet veel later verscheen Khloé in een interview voor Lady Parts with Sarah Hyland van The Ellen Show. Hierbij was het wél mogelijk om een reactie achter te laten en dat hebben mensen ook massaal gedaan.

‘Wat triest’

Het interview, dat Khloé samen met sister Kourtney Kardashian gaf, gaat over het plannen van een gezin. De reacties gaan echter vooral over het uiterlijk van de realityster. “Ze heeft inmiddels haar zevende gezicht. Ik herken haar bijna niet meer. Anyways, I love her“, en “Khloé, ontsla je visagist. Je bent prachtig, maar je lijkt steeds meer op een clown.”

Het moge duidelijk zijn dat niet alle fans haar nieuwe look kunnen waarderen. En dat is ook helemaal niet nodig: You do you, Khloé.

Bron: RTL Boulevard, Instagram, YouTube TheEllenShow | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws