Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

'Kim Kardashian en Kanye West spreken elkaar niet meer'

The drama continues...

Kim en Kanye

De scheiding van Kim Kardashian en Kanye West verloopt niet bepaald soepel. De twee zouden het niet eens zijn over de opvoeding van hun kinderen en Kanye wil het liefst met hun kroost naar Wyoming verhuizen. Om het allemaal nog wat lastiger te maken, meldt een bron nu aan Page Six dat de voormalig geliefden elkaar ook niet meer spreken...

Geen contact

Naar verluidt heeft Kanye het contact met zijn soon to be ex-wife volledig verbroken. "Nog voordat Kim de scheiding aanvroeg, veranderde Kanye al zijn nummers en zei hij tegen Kim: 'Je kunt contact met me opnemen via mijn security", beweert de bron.

Hoewel de voormalig lovebirds geen contact meer met elkaar hebben, dragen de twee momenteel om de beurt de zorg voor hun vier kinderen. Kanye bezoekt zijn kinderen vaak thuis als Kim er niet is. "Ze verlaat het huis als hij zijn kinderen bezoekt. Ze hebben een leger aan nanny's dus die overgang verloopt soepel."

Ondanks dat Kim en Kanye geen contact meer hebben, vertrouw Kim haar ex volledig bij de kinderen. "Ze vertrouwt Kanye met, en bij, hun kinderen. Ze weet dat hij stapelgek op ze is."

Scheiding

TMZ meldde eind februari dat Kim en Kanye officieel uit elkaar gaan. Het boterde al een tijdje niet bepaald tussen de twee en ook relatietherapie kon hun huwelijk niet redden. Naar verluidt vroeg Kim in januari 2021 de scheiding aan.

Kim en Kanye hebben samen vier kinderen: North (7), Saint (5), Chicago (3) en Psalm (1). Waar de kinderen na de scheiding gaan wonen is nog onbekend. Zo vertelde een insider aan Hollywood Life dat Kim het liefst met haar kinderen in hun woonplaats Calabasas wil blijven wonen. Kanye zou echter heel andere plannen hebben en wil het liefst met zijn kinderen naar zijn ranch in Wyoming verhuizen.

Misschien ook voor jou:
Dit was het dan: Kim Kardashian en Kanyé West officieel uit elkaar
Showbizz
  • Page Six
  • BrunoPress