Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Temptations Karina haalt keihard uit naar Daryl

Aiii...

Karina

De chemistry tussen Karina en Daryl tijdens hun deelname aan Temptation Island: Love or Leave was duidelijk aanwezig. Toch bleek de fling tussen het tweetal maar van korte duur. En dat ligt volgens Karina maar aan één ding.

Voor de fame

In gesprek met roddelkoning Fawry not Sawry bespreken Karina en Denise een aantal juicy details over hun deelname aan het programma. Zo vraagt Fawry aan Karina met wat voor gevoel zij terugkijkt op haar korte romance met de gespierde Daryl.

"Hij heeft achteraf wel een paar keer laten weten dat ik toch niet het meisje ben waar hij normaal gesproken op zou vallen. De fling was echt alleen daar (op Temptation Island, red.)", legt Karina uit. Vervolgens neemt Fawry geen blad voor de mond neemt en vraagt hij of Daryl alleen aan het programma deelnam voor de fame. Hierop weet Karina al gauw te antwoorden. "Ja, maar dat deden we allemaal wel een beetje, toch?"

Wilde avonden

Al in een eerder interview liet Karina aan YouTuber Nick Eshuis weten dat de fling tussen haar en Daryl vooral ontstond op de momenten wanneer zij gedronken had. "Er is heel veel wat jullie (de kijkers, red.) niet zien", wist Karina te vertellen. "De momenten waarop ik contact zocht met Daryl waren vaak onder invloed van alcohol. Dat was echt mijn manier om mijn emoties te verbergen." Naar eigen zeggen zag Karina het dan ook niet voor zich om in Nederland met Daryl verder te gaan.

"Vooral omdat het puur gebaseerd was op lust – en niet op echte emoties. Ik heb tijdens Temptation wel gezegd dat ik een toekomst met Daryl voor me zag, maar dat is echt uit de context gehaald." Aiii...

Misschien ook voor jou:
Om déze reden is het niets geworden tussen Temptations Karina en Daryl
Showbizz
  • RTL
  • YouTube (RUMAG)