Temptations Karina over fling met Daryl: 'Het was oppervlakkig'

Temptations Karina doet boekje open over haatreacties: 'Het is echt niet normaal' 

De Temptation-deelneemster heeft naar eigen zeggen wekenlang gehuild.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Karina Temptation Island

Temptation Island: Love or Leave was voor Karina een emotionele rollercoaster. Ze beëindigde haar relatie met Gregory via een videoboodschap en dook in de armen van spierbundel Daryl. Dit zorgde voor een stortvloed aan negatieve reacties, en dat is Karina niet in de koude kleren gaan zitten.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Wekenlang gehuild

"Ik krijg echt heel veel nare reacties", vertelt Karina in een nieuwe YouTube-video van Nick Eshuis. "Het is echt niet normaal, alsof ik de kijkers iets heb aangedaan", gaat ze verder.

De negatieve reacties over Karina begonnen pas aan het einde van het seizoen van Temptation Island. Dit had volgens Karina alles te maken met haar fling met Daryl. "Ik heb tot aflevering zeven geen haat gekregen, totdat ik met Daryl naar een date ging, toen begon het. Vanaf aflevering tien werden de haatreacties echt erg, vanaf dat moment heb ik wekenlang gehuild. Dat was echt heel heftig."

Reacties op Instagram

De reacties op Karina's deelname aan Temptation gingen zelf zó ver, dat ze niet eens haar eigen Instagrampagina meer wilde openen. "Ik moest echt mijn Instagram door iemand anders laten beheren, want het was echt heel heftig. Het waren gewoon zoveel reacties."

Daarnaast was haar deelname aan het programma inmiddels al zo'n vijf maanden geleden, waardoor Karina – nadat ze de boel eindelijk op een rijtje had gezet – opnieuw geconfronteerd met al het Temptation-drama. "Ik wilde niet exposed worden aan al die negativiteit. Voor mij is het eigenlijk al maanden geleden, dus was al bezig met herstellen. Nu kreeg ik weer alles op me af. Ik moest echt sterk in mijn schoenen blijven staan."

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');