Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Om déze reden is het niets geworden tussen Temptations Karina en Daryl

Ook vertelt Karina over de wilde avonden met Daryl.

Karina Temptation Island

De fling tussen Karina en Daryl leek tijdens hun verblijf op Temptation Island enorm serieus. Zo benoemde Karina dat ze een toekomst met Daryl voor zich zag, en doken de twee tussen de lakens tijdens de dreamdate. Waarom de twee niet meer samen zijn? Daar heeft Karina haar redenen voor.

Alcoholische drankjes

Karina en Daryl waren tijdens Temptation volop aan het flirten en dansen, en trokken veel naar elkaar toe. Een match made in heaven, zou je zeggen. Maar volgens Karina is dat niet het geval. In een YouTube-video met Nick Eshuis vertelt ze eerlijk over haar situatie met spierbundel Daryl.

"Er is heel veel wat jullie (de kijkers, red.) niet zien", begint Karina. "De momenten waarop ik contact zocht met Daryl waren vaak onder invloed van alcohol. Dat was echt mijn manier om mijn emoties te verbergen", gaat ze verder. Naar eigen zeggen ziet Karina het dan ook niet voor zich om in Nederland met Daryl verder te gaan.

"Vooral omdat het puur gebaseerd was op lust – en niet op echte emoties. Ik heb tijdens Temptation wel gezegd dat ik een toekomst met Daryl voor me zag, maar dat is echt uit de context gehaald."

Andere kant

De twee waren regelmatig in beeld terwijl ze intiem met elkaar dansten, maar ook dit was volgens Karina iedere keer nadat ze flink wat drankjes op had.

"Het lijkt alsof ik hele avonden met Daryl aan het schuren ben", legt Karina uit. "Eerlijk gezegd kan ik me dat allemaal niet eens meer herinneren. Ik heb daar echt spijt van. Sinds ik terug ben in Nederland heb ik denk ik één of twee keer gedronken, maar verder niet meer. Ik heb een hele andere kant van mezelf leren kennen. En die kant wil ik nooit meer zien."

Misschien ook voor jou:
Zien: zó zag Temptations Daryl er vroeger uit
Showbizz
  • RTL
  • YouTube (Nick Eshuis)