Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Niels en Rosanna opnieuw gevraagd voor Temptation Island

Het zal toch niet...

Rosanna en Niels

Rosanna en Niels zetten tot twee keer toe hun relatie op het spel tijdens Temptation Island. Inmiddels timmeren de twee lekker aan de weg als influencer – en verdienen ze een flink zakcentje bij met pikante content op OnlyFans. Echter is het stel onlangs gevraagd voor een derde deelname aan Temptation Island, zo liet Rosanna weten op Instagram. Nu is de vraag natuurlijk wat ze op deze aanvraag hebben geantwoord...

Deelname

Rosanna deelt namelijk een screenshot op Instagram waaruit blijkt dat iemand van de casting van het programma haar een berichtje heeft gedaan. “Hallo Rosanna, je spreekt met Sophie van het productieteam voor Temptation Island VIPS. Lijkt het jullie leuk om voor de derde keer mee te doen? Drie keer scheepsrecht was het toch? Deze editie wordt echt heel vet! Let me know”, zo valt er te lezen.

Programma

Het lijkt erop dat Rosanna niet bepaald onder de indruk is van deze aanvraag, want ze laat duidelijk weten niet geïnteresseerd te zijn. Het gaat immers heel goed tussen haar en Niels. “Tuurlijk doen wij niet mee mensen. Het is niet eens een relatietest. Als je problemen wil in je relatie moet je lekker meedoen. Neppe boel hoor, heel dat programma", aldus de realityster.

We mogen het stel dan misschien niet weer in Temptation Island gaan zien, maar de kans is groot dat we ze wel in een ander programma gaan tegenkomen. Vorige maand liet Rosanna namelijk nog doorschemeren dat er er iets in de maak is, maar wat precies is nog geheim. Een eigen realityserie misschien? Spannend!

Showbizz
  • Love & Reality
  • Temptation Island