‘Temptations Rosanna en Niels verschijnen in nieuwe tv-serie’ 

Via Instagram Stories deelt Rosanna het geheimzinnige nieuws.

Rosanna en Niels zetten tot twee keer toe hun relatie op het spel tijdens Temptation Island. Inmiddels timmeren de twee lekker aan de weg als influencer – en verdienen ze een flink zakcentje bij met pikante content op OnlyFans. Enne, er lijkt nóg meer aan te komen.

Tv-serie

Rosanna en Niels gaven een tijdje geleden aan dat ze niet nogmaals mee willen doen aan Temptation Island. Ondanks dat het koppel de relatietest uiteindelijk twee keer overleefde, ging dit niet helemaal zonder slag of stoot. Niels wist de verleidingen van Fabiola niet te weerstaan, en ook Rosanna ging de mist in met spierbundel Alex.

Hoe dan ook: geen Temptation meer voor Rosanna en Niels. Maar toch keert het tweetal terug op de buis. Via Instagram Stories liet Rosanna namelijk weten dat ze meedoet aan een tv-serie.

Opnames

Via Instagram Stories vertelt Rosanna: “Het wordt eind van de maand opgenomen.” Verdere details kan Rosanna niet geven. “Dat is nog geheim.”

Dat het tweetal niet nogmaals meedoet aan een programma als Temptation Island moge duidelijk zijn. Zowel Rosanna als Niels verdienen momenteel hun geld aan content op OnlyFans, en zijn hier enorm open over. Gaat het tweetal een kijkje geven in hun leven als steamy content creators? Wij zijn benieuwd!

Bron: Love Reality | Beeld: RTL, Instagram

Laatste nieuws