Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw: zo ziet de zus van Jennifer Lopez eruit

De looks zitten overduidelijk in de familie.

Jennifer Lopez

Er op 51-jarige leeftijd nog zo uitzien als Jennifer Lopez? Daar tekenen wij gelijk voor. De jeugdige look zit blijkbaar in de genen, want ook het 49-jarige zusje van J.Lo ziet er twintig jaar jonger uit.

Televisiecarrière

Hoewel haar oudere zus wereldwijd bekend is, mag ook Lynda Lopez niet klagen over haar carrière. In plaats van een carrière in de muziek koos ze voor de televisiewereld, waar ze als presentatrice zowel Engels- als Spaanstalige tv-shows heeft gepresenteerd.

Ze begon onder aan de ladder bij lokale tv- en radiostations en worked her way up. Lynda was zelfs zo succesvol, dat ze een Emmy Award won voor haar werk bij WB 11 Morning News. Daarnaast is ze ook nog eens mede-oprichter van het productiebedrijf Nuyorican Productions. Bezig bijtje, die Lynda from the Block.

Goede genen

In Nederland doet de naam Lopez ons alleen denken aan haar oudere zus Jennifer, maar in New York is Lynda een begrip door haar werk als journaliste. Op Instagram heeft de knappe vrouw dan ook bijna 100 duizend volgers.

Toen ze onlangs een besneeuwde en zeldzame selfie deelde, dachten fans even dat ze een kiekje van Jennifer voorbij zagen komen. Nou, de appel valt zeker niet ver van de boom, want de twee zussen delen duidelijk goede genen. Niet alleen Jennifer ziet eruit om door een ringetje te halen, ook Lynda heeft duidelijk uit the fountain of youth gedronken.

Benieuwd hoe het zusje van J.Lo eruitziet? Bekijk dan de foto's hieronder.

Misschien ook voor jou:
Jennifer Lopez haalt uit naar volger die haar beschuldigt van botox-gebruik
Showbizz
  • Brunopress, Instagram