Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Erik Frenken is de nieuwe Creative Director bij Zoe Karssen

De eerste collectie van de hand van Frenken is sinds eind februari verkrijgbaar.

Creative Director Zoe Karssen

Het Amsterdamse fashion brand Zoe Karssen heeft onlangs bekend gemaakt dat één van Nederlands grootste designers bij het merk als Creative Director aan de slag gaat. Niemand minder dan Erik Frenken heeft bij het modemerk een brede rol gekregen. En dat belooft nu al veel goeds.

Erik Frenken

Erik is een van Nederlands top-designers en heeft al een flink portfolio opgebouwd. Zo was hij head of design bij onder andere Viktor & Rolf en Avelon. Ook is hij eigenaar van zijn eigen merk Frenken. Ook wist de ontwerper al meerdere grote prijzen op het gebied van mode in de wacht te slepen.

Als Creative Director bij Zoe Karssen gaat Frenken zijn innovatieve vermogen combineren met de kracht van de graphics waar Zoe Karssen bekend om staat. Voor zijn eerste collectie heeft Frenken gekozen voor leopard, een funky thema, met veel aandacht voor inspiratie, lef en zelfvertrouwen. And we love it.

Zoe Karssen

Zoe Karssen is het in 2010 gestarte Amsterdamse fashion brand dat vooral bekend werd door haar outstanding graphics. Met de nieuwe koers die afgelopen jaar werd ingezet, brengt het modemerk bredere collecties uit – gebaseerd op inspiratie en kwaliteit. Met de komst van Frenken maakt het merk een volgende stap op dit pad.

Benieuwd? Je shopt de gloednieuwe collectie van Zoe Karssen hier.

Misschien ook voor jou:
Trend du moment: double denim
Fashion
  • Zoe Karssen