doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Deze kleurencombinatie gaan we het aankomende seizoen héél veel zien

Trend du moment: double denim

Bella Hadid laat zien dat denim op denim dé look voor het aankomende seizoen is.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
double denim

Als er één iemand is die ons kan vertellen wat de upcoming trends voor het aankomende seizoen zijn, dan is het Bella Hadid wel. Bella verscheen onlangs in een double denim outfit en wij zijn fan. Laat die lentetemperaturen maar komen.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Double denim

Double denim – of in Bella's geval zelfs triple denim – wil eigenlijk zeggen dat je meerdere denim items met elkaar combineert. Nu kun je kiezen voor een veilige optie, oftewel items in dezelfde denim wassing of kleur, maar je kunt ook uitpakken met verschillende soorten denim.

Zo koos Bella ervoor om een denim gilet te combineren met een jeans en een oversized denim blouse. Ze maakte deze look af met een simpele en klassieke coltrui in een prachtige cognackleur. We love it.

Bella Hadid - Double Denim

Combineren

Niet alleen Bella is fan van de denim look. Bella's bestie Kendall Jenner en vele andere influencers hullen zich tegenwoordig in een jeans en denim jack.

Enne, vind je deze volledige denim look misschien iets te heftig? Probeer het dan eens met een zwarte of witte denim combinatie. Ook deze look gaan we het aankomende seizoen heel veel zien.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');