Gaby Blaaser verschijnt binnenkort in dít tv-programma

Wij zitten alvast op het puntje van onze stoel.

Leuk nieuws voor Gaby Blaaser! De beauty is binnenkort namelijk weer op de buis te zien. Na The Bachelorette gooit ze het over een andere boeg en zoekt ze de spanning op in een nieuw tv-programma: De Verraders.

De Verraders

Waar The Bachelorette natuurlijk draaide om het vinden van liefde, vriendschap en vertrouwen, kan Gaby in het nieuwe tv-programma De Verraders beter niemand vertrouwen. Samen met vele andere BN'ers gaat de blondine in een kasteel in Zuid-Limburg een spannend spel spelen om een zilverschat te winnen.

Maarre, er zit een addertje onder het gras. Niet alle achttien deelnemers willen deze zilverschat winnen. In het spel zitten namelijk drie 'verraders', die als doel hebben de opdrachten te saboteren. Bovendien gaan deze verraders iedere nacht één deelnemer 'vermoorden'. Aan het einde moeten de overgebleven kandidaten de buit onderling gaan verdelen.

BN’ers

Naast Gaby kunnen we nog flink wat bekende namen verwachten in het programma, dat wat weg heeft van Wie is de Mol?. Zo kunnen we onder anderen ook genieten van Love Island-presentatrice Holly Mae Brood, Jörgen Raymann, Loiza Lamers, Samantha Steenwijk, Sinan Can, Abbey Hoes, Diederik Jekel en Steven Kazan. De presentatie ligt in handen van niemand minder dan Tijl Beckand.

Dat belooft heel veel goeds! Wij zitten alvast op het puntje van onze stoel. De Verraders is vanaf zaterdag 13 maart te zien om 21:30 uur op RTL4.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws