Whut: dít is volgens insiders de echte reden van de scheiding tussen Kim Kardashian en Kanye West

Dit hadden we niet verwacht.

Het boterde al een tijdje niet meer tussen Kim Kardashian en Kanye West. Hoewel een scheiding er al aan zat te komen, was er één bepaalde ruzie de druppel die de emmer deed overlopen. En dat had te maken met – ja, echt – het maken van vakantieplannen.

Fikse discussie

The Sun wist in de scheidingspapieren van Kim en Kanye te zien dat de breuk werd veroorzaakt door 'onoverkomelijke verschillen' tussen het tweetal. Een insider wist vervolgens aan het roddelmagazine te vertellen dat de ruzie over de vakantieplannen van de familie Kardashian-West het huwelijk van het tweetal fataal werd.

“Wat begon als een simpel gesprek over data en locaties escaleerde en veranderde helaas in een enorme ruzie”, wist de inisder te vertellen. “De laatste ruzie die het huwelijk deed stranden ging over niets meer dan hun vakantieplannen. Het was een gigantische ruzie die niet eens heel serieus was die de druppel was voor Kim.”

Eerlijk verdeeld

Hoewel deze bizarre ruzie ervoor heeft gezorgd dat het huwelijk tussen Kim en Kanye finito is, lijkt het regelen van alle zaken rondom de scheiding best goed te gaan. Een insider wist aan HollywoodLife eerder al te vertellen dat er werd gesproken over het verdelen van alle villa's, bedrijven en miljarden die Kim en Kanye in hun bezit hebben. Ook hebben de twee vier prachtige kinderen: North (7), Saint (5), Chicago (3) en Psalm (1). En die moeten natuurlijk ook ergens wonen.

Kim zou nu hebben laten weten het voogdijschap nog wel met Kanye te willen delen. Dat houdt in dat de ze hun kinderen zullen opvoeden via co-ouderschap.

Het hele drama rondom het huwelijk van Kimye zal in het nieuwste seizoen van Keeping up with the Kardashians te zien zijn.

Bron: The Sun | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws