Lief: Rose Bertram deelt eerste foto met beide dochters

Wat een heerlijk plaatje!

Family time! Vorige week werd het tweede dochtertje van Rose Bertram geboren. Het model deelt nu een prachtig plaatje met haar twee meiden.

Zaylee Rose

Eerder deze week maakten Rose en Gregory van der Wiel de naam van hun pasgeboren dochtertje wereldkundig: Zaylee Rose. De baby deelt haar tweede naam met haar moeder en met grote zus Naleya Rose (3).

Nu staan de drie dames ook voor het eerst met elkaar op de kiek. “My babies” schrijft het model bij de schitterende foto. Terwijl Rose en Naleya de camera in kijken voor de perfecte selfie, ligt baby Zaylee heerlijk te slapen. Cute!

Mooie momenten

De proud mom zit op een roze wolk en deelt op Instagram meer foto's van haar twee dochters. Naast beschuit met roze muisjes mocht er deze week ook taart worden geserveerd. Naleya vierde op 24 februari namelijk haar derde verjaardag.

“Je hebt ons onze eerste prachtige jaren van het ouderschap gegeven, je brengt ons plezier, geluk, liefde, gekheid, weet hoe bijzonder je bent!”, schrijft Rose in een ode aan haar oudste dochter. “Naleya betekent 'goedhartig en liefhebbend' en ze is echt het meest liefhebbende en aardige meisje dat er is!”

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws