doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zien: de eerste beelden van Pretty Little Liars-reboot

Dít vindt Lucy Hale Hale van de Pretty Little Liars reboot

De actrice geeft haar mening over Pretty Little Liars: Original Sin.
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Lucy Hale

Lucy Hale was jarenlang als Aria te zien in de hitserie Pretty Little Liars. De serie eindigde in 2017, maar in september werd het nieuws bekend dat Pretty Little Liars een reboot krijgt. De serie krijgt een geheel nieuwe cast en dít vindt Lucy van de reboot.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Pretty Little Liars: Original Sin

Riverdale-showrunner Roberto Aguirre-Sacasa kondigde in september aan dat hij werkte aan een nieuwe serie voor HBO Max. Of nou ja, eigenlijk is het niet helemaal een nieuwe serie. De scenarioschrijver steekt Pretty Little Liars namelijk in een nieuw jasje met de reboot: Pretty Little Liars: Original Sin.

Het is niet de eerste keer dat Pretty Little Liars een vervolg krijgt. Naast de originele serie brachten de makers ook al Ravenswood en Pretty Little Liars: The Perfectionists uit. In een interview met Us Weekly werd Lucy aan de tand gevoeld over wat ze vindt van een vierde versie van de serie.

“Ik wens iedereen oprecht het beste, en ik hoop dat de serie een succes wordt”, begint de actrice. “Sommige mensen worden boos als een serie een reboot krijgt, maar ik vind het belangrijk om up-and-coming artiesten te steunen. Ik ben benieuwd wat ze met de serie gaan doen!”

Reboot

Roberto deed onlangs in een persbericht al uit de doeken waar de reboot over zal gaan. Zo deelt de televisiemaker dat Original Sin behoorlijk spannend wordt.

“Twintig jaar geleden heeft een reeks tragische gebeurtenissen de plaats Millwood op z’n kop gezet. In het heden wordt een groep tienermeisjes – een hele nieuwe set Little Liars – gekweld door een onbekende vijand die hen laat bloeden voor een zonde die hun ouders twintig jaar geleden hebben begaan", vertelt HBO Max over de nieuwe serie. Wij zijn benieuwd!

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');