Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Déze PLL-actrice deed auditie voor Fifty Shades of Grey

De actrice had bijna de hoofdrol te pakken.

Déze PLL-actrice deed auditie voor Fifty Shades of Grey

Pretty Little Liars-actrice Lucy hale, die in de serie Aria speelt, hadden we misschien ook terug kunnen zien in de populaire filmreeks Fifty Shades of Grey. De actrice had daar namelijk in 2013 auditie voor gedaan, zo laat ze weten aan The Associated Press.

Auditie

Lucy vertelt in het interview dat toen ze auditie deed, ze nog heel jong was en het daarom erg ongemakkelijk was. "Het was erg vernederend", vertelt ze. De eerste film kwam uit in 2015, maar de audities startten al in 2013. De actrice was in de race voor de hoofdrol.

Lucy vertelt verder dat de tekst niet uit het script van de film kwam, maar dat het meer ging om het voeren van een seksuele monoloog. "Ik wist niet eens wat ik zei tijdens de auditie."

Lees ook: Is déze serie de nieuwe Pretty Little Liars?

Ongemakkelijk

Voor Lucy was de ongemakkelijke situatie iets waar ze wel even doorheen moest, want ze wilde niet dat het er stom uitzag. "Hopelijk zag het er niet stom uit", vertelt ze.

De hoofdrol ging uiteindelijk naar Dakota Johnson. Toch heeft Lucy geen spijt van haar auditie. "Het was goed voor me, omdat ik doodsbang was voor een auditie als deze." Ze gelooft dan ook dat het doen van de auditie haar uiteindelijk een betere actrice heeft gemaakt.

Bron: RTL Nieuws I Beeld: BSR