Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit is de bijzondere betekenis achter een van de kettingen van Eloise

Er zit een mooie reden achter.

Eloise van Oranje

Eloise van Oranje timmert hard aan de weg als gravinfluencer. Ze vindt het heerlijk om haar outfits te showen op Instagram, en haar kleding en accessoires zijn dan ook niet onopgemerkt gebleven. Toch is er één ketting die ze nooit afdoet.

Modegevoel

In de nieuwste Vogue vertelt Eloise dat ze enorm van mode houdt, maar dat comfort voor haar het allerbelangrijkst is. “Je kunt me zo’n beetje uittekenen in een baggy spijkerbroek, grote trui, Dr. Martens of Nike Air Jordans en een schoudertasje”, vertelt ze. “En sieraden! Zonder sieraden voel ik me naakt”, voegt ze snel toe. Aan dure witgouden of diamanten sieraden doet ze echter (nog) niet. “Sparen en investeren in een duur designerstuk doe ik niet. Daar ben ik nog een beetje te jong voor”, aldus de 18-jarige.

Prins Friso

Toch is er één waardevol sieraad dat Eloise altijd om haar nek heeft hangen. Een kettinkje met parelhanger is haar enorm dierbaar, omdat ze deze kreeg van haar peetoom prins Friso toen ze gedoopt werd. “Ik doe het nooit af”, vertelt ze.

Gouden ring

Ook de prachtige gouden ring met saffier en diamanten die ze van oma Beatrix kreeg, draagt ze elke dag om haar vinger. “Al haar kleindochters krijgen op hun twaalfde verjaardag een ring van haar”, vertelt Eloise openhartig over de ring. “Ik weet nog dat ik midden in de nacht wakker werd en merkte dat mijn vader de ring om mijn vinger probeerde te doen. Hij dacht: dat is leuk, dan wordt ze op haar verjaardag als verrassing wakker met die ring om”, herinnert de 18-jarige gravinfluencer zich. Zij was daar echter minder van gecharmeerd. “Ik dacht alleen maar: laat me slapen!”

Onlangs sprak Eloise al openhartig over de paparazzi, haar familie én over haar liefdesleven met Robbert Rodenburg in de YouTubeserie Open Kaart. Bekijk de video hieronder.

Misschien ook voor jou:
Eloise van Oranje doet boekje open over studentenleven
Showbizz
  • Tips en Weetjes
  • Open Kaart - Robbert Rodenburg