Winning Wednesday: 3x een make-up pakket van Bourjois t.w.v. €148

Doe mee en win!

It's Wednesday, winning Wednesday! Je weet wat dat betekent: dat er weer een gloednieuwe winactie voor je klaarstaat. Deze week geven we 3x een make-up pakket van Bourjois t.w.v. €148 weg.

Frisse look

Nu we de winterse dagen achter de rug hebben, kunnen we niet wachten tot de lente aanbreekt. De winterse truien in onze garderobe maken plaats voor pastelkleurige items en onze full glam make-up looks maken plaats voor een frisse lentelook.

Want hoe dol we ook zijn op felrode lippen, een nude kleurtje past beter bij het aankomende seizoen. Ook de zwarte oogpotloden maken ruimte voor een bruine, natuurlijke variant. Enne, ook op onze oogleden switchen we van kleur. De donkere kleuren maken plaats voor lichtroze kleuren. Love it!

Bourjois

Al 150 jaar lang is Bourjois hét merk van de Parisiennes. Het is duidelijk waarom: de combinatie van kwaliteit, luxe en prijs maken Bourjois uniek – en absoluut irrésistible. Bourjois weet als geen ander hoe je speelt met kleur en een chique look creëert.

Met de Big Lashes Mascara Big Lashes Oh Oui! zeg je bonjour tegen intens lange wimpers. Deze lichtgewicht formule geeft giga veel volume, aangezien je met het speciale zigzag vezel borsteltje iedere wimper omhult. Met de Little Round Pot Eyeshadow van Bourjois in de kleur Ridesc Sand (#002) creëer je een zachte – én lente proof – oogschaduwlook. Deze oogschaduw blijft gemakkelijk twaalf uur zitten en is verpakt in een handig en compact doosje.

Wil je je ogen eruit laten springen? Met de Contour Clubbing Waterproof Eye Pencil in de kleur Old Way Brown (#71) creëer je een levendig effect. De formule, versterkt door jojoba en vitamine E, biedt comfort, zelfs voor de dragers van contactlenzen. Je maakt deze heerlijke look af met de Bourjois Rouge Velvet Ink Lipstick. Deze lipstick is intens gepigmenteerd en blijft tot wel 24 uur zitten – zonder dat-ie oncomfortabel aanvoelt. In de kleur Beige du Jour (#01) kus je de winter vaarwel, en ben je ready to go voor het lenteseizoen.

Win, win, win!

Kun jij niet wachten om jezelf een frisse make-up look te geven met deze heerlijke producten van Bourjois? Dan hebben we goed nieuws! Grazia mag namelijk 3x een make-up pakket van Bourjois t.w.v. €148 weggeven. In pakket vind je de BL Mascara Big Lashes Oh Oui!, de Little Round Pot Eyeshadow, de Contour Clubbing Waterproof Eye Pencil en de Bourjois Rouge Velvet Ink Lipstick. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen!

[mail-and-win title=”Winning Wednesday: 3x een make-up pakket van Bourjois t.w.v. €148″ description=”Doe mee en win!” questions=”%5B%5D” ended_at=”23-2-2021″ terms=””]

*Voorwaarden: deze winactie loopt t/m 23 februari. Ben jij de winnaar? Dan nemen wij contact met je op.

Laatste nieuws