Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dit is hoe Nicky Hilton er nu uitziet 

Herken jij de Hilton-zus nog?

Nicky Hilton

We kennen haar als Nicky Hilton, maar sinds ze het jawoord gaf aan hubby James gaat ze door het leven als Nicky Rotschild. Of er daarnaast nog veel is veranderd aan Nicky? Take a look!

Zakenvrouw

We maakten aanvankelijk kennis met Nicky en haar zus Paris Hilton door hun luxueuze, splurging lifestyle. Al stond de jongere Hilton-zus wat minder in de spotlights dan Paris.

Natuurlijk is Nicholai, zoals ze voluit heet, geboren in een rijk nestje, maar ze leeft zeker niet alleen maar van haar vaders geld. De zakenvrouw houdt zich bezig met modellenwerk én ontwerpt kleding en tassen. In 2019 bracht ze nog de lijn Nicky Hilton x French Sole uit met Tolani, een merk waarmee ze enkele jaren geleden ook al een collaboration had.

Love life

Het liefdesleven van de socialite verliep niet helemaal vlekkeloos. In 2004 gaf ze het jawoord aan Todd Meister, in Las Vegas of all places, maar dit huwelijk werd binnen enkele maanden nietig verklaard. Vele jaren daarna, in 2011 om precies te zijn, begon ze te daten met James Rothschild.

James bleek een keeper. In 2014 ging de zakenman op één knie voor zijn Nicky. Een jaar later beloofden ze elkaar eeuwige trouw en hun liefde bezegelde het stel met twee dochters. De inmiddels 4-jarige Lily Grace Victoria en de 3-jarige Teddy Marilyn.

Benieuwd hoe Nicky er nu uitziet? Bekijk hieronder enkele kiekjes:

Misschien ook voor jou:
Paris Hilton doet boekje open over mishandeling tijdens jeugd
Showbizz
  • BrunoPress, Instagram